RESTAURANT DA COSTA

Restaurant da Costa is genoemd naar zijn chef en eigenaar: David da Costa. Deze Nederlander met Indonesische roots begon op achttienjarige leeftijd noodgedwongen te koken. 
Na zijn hele leven bij zijn grootouders te hebben gewoond, kwam David er plots alleen voor te staan. Om zichzelf te onderhouden, moest hij creatief zijn. Aangezien hij met zijn kickbokscarrière niet genoeg verdiende en je in de horeca altijd ‘personeelseten’ krijgt, ging David aan de slag als keukenhulp. Zo ontdekte hij gaandeweg zijn passie. Op zijn tweeëntwintigste zette hij zijn ingenieursstudies stop en investeerde hij al zijn spaargeld in een koksopleiding aan Spermalie in Brugge.
Gedreven door een honger naar méér, ging David aan de slag bij De Lindehof** (Nuenen), Pure-C**(Cadzand) en VANE (Eindhoven). In 2019 was het tijd voor de volgende stap, zijn eigen signatuur zetten in Antwerpen. In restaurant da Costa zijn er geen regels en al zeker geen hokjes. Kom langs om deze keukenrebel zelf te leren kennen.