MEET THE CHEF

Ik ben David da Costa. Chef en eigenaar van restaurant da Costa in Antwerpen. Sinds September 2019 baat ik samen met mijn vrouw 24 zitplaats tellende restaurant uit.

Ik ben begonnen als hulp in de keuken toen ik nog op de middelbare school zat. Maar ik ben er nooit meer uitgegaan.

Mijn leerscholen zijn de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

Mijn kookstijl is zeer divers, ik kan er niet echt een plakker op kleven. Ik kook gewoon wat ik lekker vind. De ene keer is mijn menu-kaart wat meer Aziatisch getint de andere keer Mediterraans of zelfs een combinatie van smaken.

In mijn restaurant wil ik mensen meenemen in mijn zoektoch naar smaken en nieuwe combinaties. je proeft alles wat ik meemaak in mijn leven. Zo ben ik met de Indonesische keuken opgegroeit en deze smaken zijn altijd wel in mijn menu te vinden. Daarnaast is mijn vrouw Marokkaans en staan er regelmatig ook smaken uit haar keuken in mijn menu’s

Zelf houd ik veel van comfort food Zoals stoofpotten, eenpansgerechten en dergelijke. Dit durf ik ook vaak als side-dish mee te serveren.

Wil je culinair verrast worden aarzel niet om een reservering te maken.
www.restaurant-dacosta.be

Wil je liever gewoon leuke foto’s bekijken dat mag natuurlijk ook mijn instagramprofiel is restaurant.dacosta

Tot snel!