Skip to content
    • Contact
    • DO - ZO 18:00 - 22:00
    • +32 32 89 57 46
Restaurant da CostaRestaurant da Costa
  • Meet the Chef
  • Over da Costa
  • Menu
  • Impressie
  • Gift Card
  • Contact
  • RESERVEER HIER

Benieuwd naar onze gerechtjes, de sfeer in ons restaurant of onze laatste updates?
Neem een kijkje op onze Instagram-pagina. 

restaurant.dacosta

N Y E P I Mijn roots liggen in Indonesia. Het lan N Y E P I

Mijn roots liggen in Indonesia. Het land van mijn grootouders én het land waar ik graag naar terug ga. De natuur, de mensen en het eten! Geweldig. Het voelt als thuiskomen. 
Inspiratie is hier te vinden op iedere straathoek. Van de beste streetfood tot de meest kleurrijke culturele evenementen.

Vandaag is het Balinees Nieuwjaar ook wel Nyepi genoemd. Het is de dag van de stilte, geen auto’s, motoren en scooters. Winkels zijn gesloten en er wordt gemediteerd en gevast. Het is een vast gebruik om de dag voor Nyepi veel lawaai te maken. De potten en pannen hier in de keuken hebben dat gisteren geweten. 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
. . . And the story continues. Vandaag weer lekk . . . 

And the story continues. Vandaag weer lekker aan de slag met onze rebelse en onderzoekende manier van koken. 

Nieuwsgierig wat wij allemaal op zo’n dag doen? Kom snel een keer langs bij Restaurant da Costa!

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
L E N T E M E N U Het is weer lente! Zonnebril L E N T E  M E N U 

Het is weer lente! Zonnebril op,  blote baski, terrasje op en genieten. Maar het betekent daarnaast ook weer nieuwe gerechten en producten om mee te werken! En daar worden wij natuurlijk extra blij van.

Altijd fijn om na een lange periode weer aan iets nieuws te mogen beginnen en je creativiteit weer de vrije loop te laten. Deze dame (pic) gaat van de kaart, maar er komen weer veel mooie pareltjes voor in de plaats.

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
T H E R E E L D E A L Even een reeltje om te l T H E  R E E L  D E A L 

Even een reeltje om te laten zien waar ‘the heck’  we mee bezig zijn hier op de gramm! Dit gaat gaaf worden. Check wat vaker mijn wall en laat je inspireren! 

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
B U I T E N D E L I J N T J E S Houston we got B U I T E N  D E  L I J N T J E S 

Houston we got a problem! Ja het lijkt alsof dit helemaal niet goed gaat met deze rare foto. En misschien ben je hier al vaker ‘rare’ foto’s zoals deze tegengekomen.
Nou eigenlijk is dit ook de bedoeling! En wij zijn niet poco loco geworden. Wij omschrijven onszelf en onze kookstijl als rebels. En als we dat in de keuken zijn waarom niet overal. Dus ook hier on the gram kleuren we buiten de lijntjes. Geen hokjes en vast stramien, maar de hele timeline is ons canvas. Check daarom af en toe ons profiel. Dan zie je the bigger picture! 

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
C L O S E U P Even een close up van dit fantasti C L O S E  U P

Even een close up van dit fantastische dessert. Hoe dichter bij je komt hoe meer zin je erin krijgt. Dit is de laatste week dat je kunt genieten van dit dessert bij Restaurant Da Costa. Mousse au chocolat en gezouten karamel. F* that sounds Fingerlicking good! 

Zondag 12 Maart tijdens het WineMakers Dinner serveren wij dit pareltje als dessert!

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
V I N O V I N O V I C I Deze zaterdag 12 maart V I N O  V I N O  V I C I

Deze zaterdag 12 maart is het WineMakers Dinner bij Restaurant da Costa! Voor €120 p.p. geniet je van 5 fantastische wijnen van het Antwerpse wijnhuis @anverresantwerpen. Zij schenken wijnen van het huis La Pruina uit Puglia Italie. 

Wij serveren er 5 bijpassende gerechtjes bij. Starter is tonijn en groene curry. Gevolgd door kreeft met ravioli. En dan onze traditionele rendang met eekhoorntjesbrood. Als hoofdgerecht serveren we hoender en blanke soya. En we sluiten af met een heerlijke chocolade dessert met karamel en praline.
Reserveer snel een plekje!

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
R E S T A U R A N T D A C O S T A Wanneer kom j R E S T A U R A N T  D A  C O S T A

Wanneer kom jij gezellig tafelen bij Restaurant da Costa? In ons knusse restaurant zit je altijd goed! Met ongeveer 25 zitplaatsen is ons restaurant niet te klein, niet te groot, maar precies goed! 

Bij Restaurant da Costa koken we met een rebels karakter. We houden van experimenteren met verschillende producten en stijlen. Binnen de lijntjes kleuren? Neh, daarbuiten is nog zoveel te ontdekken! 

Wil je ons restaurant bezoeken? Gaaf! Je kunt ons vinden midden in het bruisende centrum van België, Antwerpen! Mooi meegenomen! Zo kun je, voor óf na je diner, genieten van alles wat deze wereldstad te bieden heeft.

📸@foodspotted 

#menu #restaurantdacosta #restaurantantwerpen #antwerpencuisine #food #delicious #gastronomy #antwerpen #uiteten #uitinantwerpen #azianfood #fusioncooking #belgianchef #frenchcuisine #finedining #chefslife #deliciousfood
Meer laden…
Over ons

Mechelsesteenweg 74
2018 Antwerpen
T: +32 32 89 57 46
E: info@restaurant-dacosta.be

OPENINGSTIJDEN

Donderdag – 18:00-22:00
Vrijdag – 18:00-22:00
Zaterdag – 18:00-22:00
Zondag – 18:00-22:00

Copyright 2023 © Restaurant Da Costa
  • Meet the Chef
  • Over da Costa
  • Menu
  • Impressie
  • Gift Card
  • Contact
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Save

Inloggen

Wachtwoord vergeten?